2014. június 1., vasárnap

Húzott karamel és tragant új tehnikával !

Őszintén megvallom és beismerem hogy ezt semmiképpen nem hagyhatom ki az elemzés-ből.
Új tehnikával társítja és ötvözi eme két állagú cukorkészítményt Lenke .
A húzott karamel , ami nagy hőmérsékleten lágyuló és formálható anyag és a tragant ami hidegen alakítható és formálható . E két anyagot úgy összedolgozni hogy még annyira meleglegyen az egyik hogy befogadja a másikat , de viszont  nelegyen már olyan meleg hogy megolvadjon tőle a másik , na ez ami fontos és meghatározó ebben a tehnikában .
Ami pedig az eredményt illeti hát szerintem lenyűgöző és fantasztikus határtalan  lehetőségeket nyit a fantáziának és kreativitásnak !  Ez a premier munka legyen bizonyíték  erre !  Sok sikert a továbbiakban !










Az alkotás egyedi ,szabadkézzel formált és kísérleti példány !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése